Magunkról
A Séd Nyomda a könyvgyártás terén több mint 20 éves szakmai múltra tekint vissza.

Cégünk 1997-ben családi vállalkozásként indult Szekszárdon, telephelyünk azóta sem változott. Nyomdánk nevét a tolnai megyeszékhelyet átszelő Séd patakról kapta, hattyú logónk pedig mint egy vízjel, utalás a nyomdaipar fő alapanyagára, a papírra.

A tervszerű és folyamatos műszaki fejlesztések eredményeként közel 40 főt foglalkoztató korszerű üzemünk mára (évente átlag egymillió könyv és egyéb nyomdai termék) a magyarországi könyvgyártás egyik meghatározó piaci szereplőjévé vált.
Kötészeti kapacitásnövekedésünket jól jelzi, hogy 2015 óta bérkötést is vállalunk, számos nyomda megbízható beszállítói vagyunk.

Mivel a könyv a legbonyolultabb nyomdai termék, minden egyszerűbb kiadvány előállítását is vállaljuk, legyen az újság, prospektus, katalógus, vagy reklámanyag. Igény esetén komplett grafikai előkésztéssel, tördeléssel is rendelkezésre állunk.

Az eltelt két évtized bebizonyította, és töretlenül hisszük, hogy az üzleti filozófiánkban megfogalmazottak, úgymint a MINŐSÉG, a KEDVEZŐ ÁRAK, a PARTNERSÉG a legjobb hívó szavak továbbra is régi és új partnereink számára.
Csatlakozzon Ön is elégedett megrendelőink sorába!
Miért?
Mert minden nyomdaipari terméknél, de különösen a könyvgyártásban elengedhetetlen a minőségileg kifogástalan termék. A könyv ugyanis időtálló, olykor generációkon átívelő értéket képvisel. Cégünk ennek érdekében a gyártás teljes vertikumában - a digitális (kispéldányos) és ofszet (nagypéldányos) nyomtatáson át a kötészetig - professzionális gépparkkal, szakképzett munkaerővel, ISO minősítéssel garantálja a legkiválóbb MINŐSÉGET.
Mert tapasztalataink azt mutatják, hogy a könyvkiadás meglehetősen ár-érzékeny terület, mivel előállítása költséges folyamat. A vásárlók – köztes szereplőként a mindenkori kiadók - egy ponton túl nem tudják vállalni azt az értéktöbbletet, ami a gyártással jár. Ezért különösen fontos törekvésünk, hogy megrendelőink megbízásait a megfelelő minőségi garanciák mellett költségtakarékosan, KEDVEZŐ ÁRAKON teljesítsük, a lehetőségekhez képest együtt gondolkodva partnereinkkel.
Mert mi a költségtakarékosan kigyártott, kiváló terméknél sokkal többet nyújtunk Önnek: PARTNERSÉGET! Az első árajánlatkéréstől kezdve a gyártás-egyeztetésen, a grafikai szerkesztésen, a szállításon át maximális figyelmet fordítunk a rugalmas kapcsolattartásra. Az ügyfélközpontú, igény esetén a személyes kommunikáció során speciális kérdések felmerülésekor szakszerű segítséget nyújtunk. Egyszóval figyelünk partnereinkre, mert tudjuk, hogy hosszú távú együttműködésünk egyik legfontosabb záloga a megbízhatóság és a partneri munkakapcsolat!

Várjuk megtisztelő ajánlatkérését!
Ajánlatkérés itt