Rólunk írták
Szalai Katalin, cégvezető, Kairosz Kiadó

Kiadónkat évtizedes munkakapcsolat fűzi a Séd nyomdához. A teológiai, lelkiségi könyvektől a gyerekkönyvekig számos, a legkülönfélébb beltartalmú és küllemű kiadványunkat készíttettük munkatársaikkal. Tevékenységükkel sosem okoztak csalódást: mindig időre és minőségi munkát kaptunk tőlük. A gördülékeny szakmai együttműködésen túlmenően köszönjük a segítőkész, szívélyes, baráti kommunikációt.
Dr. Ács Piroska, igazgató, Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet kiadványainak megjelenése kapcsán több mint egy évtizede stabil és megbízható partnerként tekint a Séd Nyomdára. Kiváló ár-érék arány, rugalmas és precíz hozzáállás jellemzi munkájukat, mindez garanciát jelent a számunkra a jövőbeni közös együttműködésre is.
Horváth Bence, kiadóvezető, Kortárs Kiadó

A Séd nyomdához leadott munkáim miatt nincsenek rossz álmaim. Tőlük nem kerülnek ki ferdén vágott borítójú, félrenyomott színű, széthulló ragasztókötésű könyvek - belső minőség-ellenőrzési rendszerük a garancia erre. A Séd-munkatársak a legfeszesebb könyvgyártási hajrá közepette is készségesek és türelmesek hozzám: kreatívan, saját ötletükkel, javaslatukkal is támogatnak engem, a nyomdatechnikában kevésbé jártas megrendelőt, hogy közösen a lehető legszebb kivitelű könyvekkel lephessük meg az olvasóközönséget.
Kőrössi P. József, kiadóvezető, Noran Libro Kiadó

Lassan egy éve kezdődött kapcsolatunk a Séd Nyomdával az elvárásainknak megfelelően alakult. Mit jelent ez? Árajánlat kérésünkre gyors és precíz választ kapunk, az árakat versenyeztetjük, és a Séd nyomdával alig-alig vetekszik valaki. Különösen jók a kartonált, behajtott füles borítójú áraik, de ért bennünket kellemes meglepetés a kemény táblával készült könyvek esetében is. Határidőre szállítanak, a kapcsolattartás nem csak az egyes könyvek kivitelezése közben folyamatos, és körültekintő, hanem a tervezés fázisában is.
Lukácsi Irma, Dunaföldvár: "Közel egy évtizede a Séd Nyomdával"

A Séd Nyomdával 2010 óta van szorosabb munkakapcsolatunk. Helytörténeti munkáink kiadásával fordultunk hozzájuk. Az elmúlt években nyolc kötetünk készült el a segítségükkel. Hogy miért ők? Mert kreatívak, segítőkészek, megbízhatóak. Türelmesek a korrektúrázás folyamatában és a borítótervezésben. Kiadványaik szépek, igényesek. Korrekt áron dolgoznak. A szállítási határidőt mindig pontosan tartják, s a könyveket grátisz a helyszínre szállítják. S ami különös: nem kellett Szekszárdra utaznunk, személyes tárgyalásokra sem volt szükség mindehhez. Online ill. telefonon mindig elérhetőek, gyorsan reagálnak, jól együtt tudtunk működni. Köszönet munkájukért!
Bernhardt Péter, műszaki vezető, Harmat Kiadó

A Séd nyomda évek óta folyamatosan kiváló minőségben készít nekünk könyveket kötött és kartonált kivitelben egyaránt. Megrendelőként igazi odafigyelést tapasztalunk munkatársaik részéről, segítenek az anyagválasztásban, árra és határidőre vonatkozó igényeinknek, különleges kéréseinknek messzemenően igyekeznek eleget tenni. Kapcsolatunkat kölcsönös megbecsülés és bizalom jellemzi.
V. Kápolnás Mária, szerkesztő, Szekszárd

A Szekszárd, ahol élünk. Várostörténet mindenkinek c. könyv és munkafüzet elkészítése során dolgoztam először együtt a Séd Nyomda munkatársaival. Nagyon összetett és sokrétű feladatról volt szó, a határidő természetesen szűk, és a tíz szerző közül néhányan nem készültek el időre a kézirattal, de a Város Napjára, 2018. augusztus 29-re ki volt tűzve a könyvbemutató. A nyomdai előkészítés során kreatívan, vidáman, a problémákat rugalmasan megoldva haladtunk fejezetről-fejezetre, elegáns, dekoratív köntösbe csomagolva a tudományos igénnyel megírt szövegeket. Mivel elsősorban fiataloknak szóló könyvet készítettünk, a nyomda anyagilag is hozzájárult a megjelentetéshez, hiszen az előkészítő munkák árát támogatásként ajánlották fel. Remélem, lesz még alkalmam a Séd Nyomda precíz, pontos, kreatív csapatával közös munkában részt venni.
Fekete Annamária, Agave Könyvek Kft.

Mint az Agave Könyvek kapcsolattartója, nagyon szeretek a Séd Nyomda munkatársaival dolgozni, többek között azért, mert úgy érzem, kiemelt figyelemben részesülök. Érdeklődésemre, ajánlatkéréseimre mindig nagyon hamar kapok választ, bármilyen kérésemmel bátran fordulhatok a nyomda dolgozóihoz, és ha nagy ritkán fel is merül valamilyen probléma, gyorsan és segítőkészen reagálnak, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást. A könyvek minősége pedig stabil, megbízható. Remek nyomda! :)
Sebestyén Ilona, ügyvezető, Nap Kiadó

Ha egy 10-es skálán kellene osztályoznom a nyomda tevékenységét, ahogy manapság szokás, akkor a következő osztályzatokat adnám:

1. Tisztesség: 10
2. Szavahihetőség: 10
3. Pontosság: 10
4. Szakmaiság: 10
5. Empátia: 10
6. Árak: 8.

Egy „10-es” árkategóriájú nyomdával sem cserélném fel őket, az előző 5 pontban nyújtott maximális teljesítményük miatt!!!
Dr. Gyarmati Zsuzsanna, ügyvezető, LaBeGer Hungary Kft. Budakeszi

A Séd Nyomda több könyvünk nyomdai munkálatait végezte az utóbbi években. A nyomdai előkészületi munkák, mint a grafikai tervezés, tördelés, szerkesztés, nyomdakész állomány elkészítése terén is felkészültek. Munkatársai mindig készségesek, segítőkészek, igyekeznek a lehetetlent is megoldani. Munkáikkal minden alkalommal meg voltunk elégedve, így cégünk kizárólag velük végezteti mind az előkészítő, mind a nyomdai kivitelezési munkákat. Összehasonlítva az eddigi nyomdai partnereinkkel, ők a legjobbak.
Nagy Brigitta, Mindszenty Alapítvány

A Séd Nyomdával közel öt éve folyamatosan együttműködünk. Részükről mindig a legnagyobb készségességet, odafigyelést, pontosságot tapasztaltuk, mindezek mellett pedig nagy nyitottságot a kiadványokkal kapcsolatos különleges igényekre, és - nem utolsósorban - sok kedvességet a közös munka során.
Gergár Mária, szerkesztő, Ita Wegman Alapítvány

A Séd Nyomdához könnyű hűségesnek maradni. Miért? Nem csak azért, mert kicsi kiadó létünkre is megbecsült ügyfeleik lehetünk. Miért is választanánk más szolgáltatót, ha magas szakmai színvonalon dolgoznak, s mi több: munkatársaik kedvesek és készségesek; a kapcsolattartást pedig zökkenőmentesség, megbízhatóság, rugalmasság és kreatív együttműködés jellemzi. Bízunk a hosszú távú munkakapcsolatban.
Groh Gáspár, főszerkesztő, Magyar Szemle Alapítvány

Több, mint tíz év tapasztalatával mondhatjuk, hogy maximálisan elégedettek vagyunk a nyomda munkájával. A gyártás menete gördülékeny, a munkatársak mindenben együttműködők, rugalmasak, nyitottak az esetleges menet közbeni változásokra. Gyakorlatilag az előzetes egyeztetések folyamán meg tudjuk tervezni az egész éves közös munkát. A termékek minősége kiváló, a csomagolási technika precíz, az árak barátiak.
Dr. Schneider Márta, ügyvezető igazgató, Napvilág Kiadó Kft.

Azt hiszem annál jobb "ajánlás" nem kell, mint hogy több mint egy évtizede dolgozunk, közös megelégedésre, együtt! Az, hogy a nyomda színvonalas munkát végez, betartja a határidőket természetes a Séd Nyomda esetében, de ami igazán különlegessé és értékessé teszi a partnerek számára az a "megrendelő barát" szemlélet és gyakorlat. A kollégák mindig rendelkezésünkre állnak, minden kérésünknek, igyekszenek eleget tenni. Szakmai tanácsaikat, véleményüket igyekszünk minden problémásabb esetben kikérni, mert biztosak lehetünk benne, hogy megtalálják az optimális megoldást. Igazi munkatársaink a könyvkiadásban!
Németh Kinga, ügyvezető, Typotex Kiadó

Könyvkiadóként igényes könyveket szeretünk csinálni. A szöveghez, a könyvek megtervezéséhez értünk. Hogy az általunk kiadott könyvek külsőleg épp olyan minőséget képviseljenek, mint belsőleg, ehhez legjobb partnerünk a Séd Nyomda. A Séd Nyomda mindig minőségi munkát végez; bármilyen ötletünk támad, van rá megoldásuk; a gyors és rugalmas kommunikáció pedig gördülékennyé teszi a munkát.
Fazakas Annamária, Vigilia Kiadó

Hat éve dolgozunk együtt a Séd Nyomdával, ez idő alatt mindig a megbeszélt időpontban, a legjobb minőségben jelentek meg könyveink és folyóiratunk. Extra kívánságainkat is készséggel teljesítették, amiért külön köszönet illeti az összes munkatársat. Remélem, hogy még sok-sok évig fogunk együttműködni értékes és szép könyvek megjelentetésében.