Ofszet és digitális könyvgyártás
Nyomdánk a minőségi könyvgyártás minden fázisára felkészült. Az egyik legfontosabb paraméter a példányszám, amely már a gyártási technológiára is kihat. Cégünk felismerte ezt az igényt, így a költséghatékonyság érdekében ofszet nyomó gépparkunk mellett professzionális, digitális nyomdagépekkel vállaljuk a nyomtatást a volumentől függően.
Nagypéldányos, ofszet gyártás esetén a kapott nyomdakész PDF állományokból alapos ellenőrzés után, digitális montírozást követően környezetbarát CTP technológiával készítjük a nyomólemezeket.
Kispéldányos, digitális gyártáskor (azonos anyagfogadási és feldolgozási kritériumok mellett) közvetlenül a PDF-ről nyomtatjuk a megrendelt kiadványt. Ezzel a technológiával nemcsak a gyorsaságnak, de a környezetbarát szemléletnek is megfelelünk.
Annak érdekében, hogy a grafikusok által megálmodott színek a bonyolult reprodukciós folyamat során ne veszítsék el a beállított tartományt, professzionális számítógépparkunkat, CTP berendezésünket, ofszet és digitális nyomdagépeinket ISO szabvány szerint beállított digitális színkezeléssel hangoltuk össze. Ezáltal biztosítjuk a színhelyes nyomatokat. Gyártás előtt igény esetén digitális mintanyomatokat készítünk megrendelőinknek.
Ajánlatkérés itt